Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το Κάστρο
Ένα από τα πολλά μονοπάτια του χωριού καταλήγει στο επονομαζόμενο «κάστρο» της περιοχής. Ένας αρχαίος οικισμός που τοποθετείται χρονικά στην περίοδο των ελληνιστικών χρόνων και φαίνεται να αποτελούσε την ακρόπολη κάποιας πόλης των Δολόπων. Στην κορυφή του λόφου παρατηρούμε την ύπαρξη ενός μισογκρεμισμένου περιβόλου των τειχών που οριοθετεί την ακρόπολη εντός της οποίας σώζεται ως και σήμερα η μοναδική πυλίδα πλάτους 1.80μ.. Στην νότια πλευρά της, διακρίνεται ένας πυργίσκος ύψους 3,50μ ενώ εκτιμάται ότι στο ψηλότερο σημείο της ακρόπολης είχε προβλεφθεί η οικοδόμηση ενός κτιρίου που θα λειτουργούσε με σκοπό το στρατιωτικό έλεγχο της περιοχής.
Λίμνη Πλαστήρα
Η Λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται στα Άγραφα, σε υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα, στην αγκαλιά ενός πυκνού δάσους. Είναι ένας όμορφος προορισμός για διακοπές ή αποδράσεις όλο το χρόνο. Η Λίμνη Πλαστήρα σχηματίστηκε το 1959 με την ολοκλήρωση του φράγματος στον ποταμό Ταυρωπό και πήρε το όνομά της από το Στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα, ο οποίος ήταν και εμπνευστής του έργου.

Τεχνητή Λίμνη Σμοκόβου
Η τεχνητή λίμνη Σμοκόβου βρίσκεται στα όρια του νομού Καρδίτσας με το νομό Φθιώτιδας και το δρόμο Κέδρου-Ρεντίνας-Καρπενησίου. Δημιουργήθηκε με την κάλυψη εκτάσεων του Δημοτικού Διαμερίσματος Κτιμένης, του Δήμου Ταμασίου και Λουτροπηγής του Δήμου Μενελαΐδος. Εκτός από την δημιουργία της λίμνης κατασκευάστηκε και το φράγμα το οποίο είναι λιθόρριπτο και έχει μήκος 460μ. περίπου και ύψος 104μ.. Φράζει την έξοδο των υδάτων προς τον ποταμό «Ονόχωνο» και βρίσκεται σε απόσταση 30 χλμ. ΝΑ της Καρδίτσας.

Μερικά ωραία αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτείτε είναι:
• ο Βοτανικός κήπος Νεοχωρίου ο οποίος είναι ανοιχτός όλο το χρόνο και έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά μια μεγάλη ποικιλία σπάνιων φυτών
• Ιερά Μονή Παναγίας Κορώνης και Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής οι οποίες είναι δύο από τις σημαντικότερες μονές της περιοχής και η πρόσβαση τους είναι εύκολη με αυτοκίνητο.
• Ο Αχελώος η διάβαση του οποίου γίνεται στα Νεοχώρια με χειροκίνητο τελεφερίκ